top of page

About me

IMG_1685.JPG

Wie ben ik

Ik ben (meestal) opgewekt en olijk. Sportief. Gevoelig. Moedig en soms eens overmoedig. 

Ik ben een doorzetter die het ook niet altijd allemaal even helder ziet, maar die blijft zoeken.  

 

De rode draad in mijn leven is de exploratie en ontdekkingstocht van de innerlijke wereld. De kracht van de geest. De grootsheid van wie we in wezen zijn. Mijn passie voor boedhistische filosofie, zelfreflectie, mindfulness, mediatie en yoga gidsen me doorheen deze tocht.  

 

In 2012 kreeg ik een chronische ziekte. Mijn wereld stond op zijn kop (en ik ook! ) en daar kon ik niets aan veranderen. Mijn uitdaging was om de manier waarop ik er naar keek te veranderen. Obstakels ombuigen tot opportuniteit. De spreuk ‘je grootste vijand is je beste leermeester’ klopt! 

 

In 2018 vond ik eindelijk de moed om mijn kwetsbaarheid en beperkingen toe te geven en besloot ik een andere weg in te slaan. De weg die altijd al duidelijk voor me was, maar waar ik toen de kracht en het lef niet voor had. De opleiding tot yogadocente gaf me dat laatste duwtje die nodig was.

 

Ik stopte met werken en begon yogalessen te geven. 

 

Yoga is voor mij veel meer dan enkel wat houdingen uitvoeren. Het is een ingesteldheid. Een manier van leven. Wat je leert op je mat neem je sowieso mee in het dagelijkse leven. 

 

Yoga en meditatie leren mij te vertragen, stil te staan en toe te laten, me over te geven aan het moment, zonder wegduwen of vastklampen. En dat is een ongeloofelijke waardevolle techniek om ook het dagelijkse leven voluit te kunnen omarmen. Zowel de leuke kanten van het leven als de moeilijkheden die we tegen komen. Yoga helpt me intens te leven! 

 

Yoga helpt ook om mijn lichaam ‘gezond’ en flexibel te houden. Me goed te voelen in mijn vel. Een gezonde geest in een gezond lichaam. 

 

Kortom, yoga heeft mij te pakken. Ik wil me er blijvend in verdiepen en dit met jullie delen! 

Opleidingen:

Sociaal cultureel werk

NLP basis opleiding 

Yoga Teacher Training met Joachim Meire

Shambala - weg van de krijger ( nog lopende opleiding)

Diamond Approach - Annemie Flamez  

Ademcoach - Joachim Meire

Langdurige bijscholingen:

Ontwikkelingspsychologie - Tine Maeyens

Yoga, meridianen en 5-elementen - Benny Demeulenaere

Workshops

Yoga voor kinderen - Mandy Claeys

Beter ademen, beter leven - Benny Demeulenare

bottom of page